MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

OBA Consultancy

OBA Consultancy vormt een onderdeel van de OBA groep en is een middelgroot adviesbureau. Wij richten ons op organisatieadvies en ontwikkeling op het gebied van keten en netwerk samenwerking. Wij zijn vooral actief in ketens rondom mensen met een beperking. Hierbij kan gedacht worden aan opleiding, werk, zorg, inkomen en wonen. Vanuit deze domeinen werken we al langere tijd voor het onderwijs, uitvoeringsorganisaties voor SZW, overheden en komen we in toenemende mate in contact met andere ketens en netwerken. Met onze aanpak helpen we de organisaties in die ketens de ketensamenwerking te professionaliseren, al of niet met behulp van keteninformatisering.

OBA consultancy is hierbij gespecialiseerd op het gebied van organisatieadvies en ontwikkeling, ICT vraagstukken, Privacy vraagstukken en fondsenwerving & projectmanagement.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden waar OBA Consultancy u kan bijstaan? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze website.

 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken