MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

OBA MileStones

OBA MileStones ziet een toekomst waarin het internet meer en meer wordt gebruikt door steeds wisselende groepen mensen om samen te werken. De dynamiek in de gegevens die uitgewisseld worden, de groepen mensen die toegang krijgen tot de gegevens en de processen die gestuurd worden met de gegevens neemt steeds verder toe. De verrijking van deze databases met daarbinnen de beveiliging van de data Ė alsmede het werken conform de Wet bescherming persoonsgegevens staan bij OBA centraal.

Mensen willen kunnen controleren met wie ze gegevens delen. Het eigendom van informatie wordt net zo belangrijk als het delen daarvan. Dit stelt eisen aan de kwaliteit van de processen: gegevens moeten immers goed en consistent zijn.† De Internet applicaties en digitale klant dossiers van OBA MileStones stellen de klant i.c. de burger centraal.

Ook ziet OBA MileStones, dat informatiesystemen zich steeds sneller gaan aanpassen aan† korter wordende productiecycli en sneller veranderende processen. De flexibele bouwstenen, die OBA inzet komen aan deze eisen tegemoet.

De missie van OBA MileStones is het leveren van oplossingen die doelgericht Ė en ketenoverschrijdend projectmatig werken ondersteunen. OBA MileStones wil het mogelijk maken dat mensen informatie met elkaar†kunnen uitwisselen op een wijze die naadloos aansluit bij bedrijfsstrategieŽn en processen, ook als deze veranderen. OBA MileStones staat voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt en werkt actief aan een divers personeelsbestand.

OBA MileStones wil een bijdrage leveren aan de verbetering van keten en netwerksamenwerking waarbij de cliŽnt centraal staat. Hierbij is het hoofddoel het optimaal functioneren van ketens en netwerken met als drijfveer participatie voor iedereen. OBA ontleent zijn bestaansrecht dan ook aan de grote vraag naar verbetering op het gebied van keten en netwerksamenwerking en functioneert als begeleider van organisaties om op ketengerichte wijze samen te werken. De diensten van OBA zijn gericht op zowel de publieke als private sector.

OBA MileStones ontwerpt, bouwt, host en levert beveiligde E-portfolio systemen, Digitale Klant Dossiers, CliŽnt Volg Systemen, Matchingapplicaties, Leerlingprofielen, Leerplaatsprofielen en vele andere slimme Ė en flexibele veilige Internet oplossingen en applicaties. Wilt u meer weten over OBA MileStones? Bezoek dan onze website.

 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken