MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

Nieuwe versie van E-Portfolio VIER online
11-09-2012

De nieuwe release van E-Portfolio VIER staat vanaf nu online.

Dankzij een constante doorontwikkeling worden de e-Portfolio’s van OBA MileStones steeds gebruiksvriendelijker en sluiten zij nog meer aan bij de behoeftes van onze gebruikers.

In de nieuwe release van E-Portfolio VIER zijn met dank aan docenten, coaches, stagebegeleiders, werkgevers en ook leerlingen voor hun feedback, weer tal van nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Met deze verbeteringen kunt u het e-Portfolio nog beter en gerichter inzetten.
We zien dat de arbeidsmarkt en de wereld van (toewerken naar) werken aan het veranderen is. Er komt een tekort aan mensen, en (toekomstige) werknemers moeten nog beter op orde krijgen: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? E-Portfolio VIER is een van de instrumenten, die ertoe bijdragen, dat mensen structureel de eigen talenten kunnen presenteren.

U kunt een demo bekijken op https://ep4.milestoneskompas.nl/index.aspx?demo=on

Mocht u een proef account voor E-Portfolio VIER willen ontvangen, dan kunt u deze opvragen door te mailen naar helpdesk@oba-milestones.eu.

In de nieuwe release van E-Portfolio VIER is ook de nieuwe versie van de NTA2035 volledig geïmplementeerd, zodat de e-Portfolio gegevens direct kunnen worden uitgewisseld naar andere e-Portfolio omgevingen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben of het één en ander met ons willen bespreken, dan staan wij te allen tijde voor u klaar.Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken