MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

Inzet en Inzetbaarheid
19-06-2012

Deze regionale bijeenkomst is interessant voor beslissers en beleidsvoorbereiders van bedrijven, overheden, vakbonden, kennisinstellingen en reÔntegratiebedrijven, die verantwoordelijk zijn voor arbeidsmarkt- en loopbaanbeleid uit de regio Limburg en de Euregio Maas-Rijn.

De Stichting ePortfolio Support organiseert in samenwerking met:
Brainport-Letís Connect en de Provincie Limburg een regionale Informatiebijeenkomst over invoering en gebruik van ePortfolio in Limburg en de Euregio Maas-Rijn.

Wanneer25 juni 2012
Tijd12:30- 17:00 uur
Waar't Lab van de Provincie Limburg
Limburglaan 10, 6229 GA †Maastricht

Wat is het doel van deze bijeenkomst?

De bedoeling van deze regionale bijeenkomst is het informeren en inspireren van iedereen die in deze regio betrokken is of graag betrokken wil worden bij meest recente initiatieven en projecten gericht op invoering en gebruik van ePortfolio.

Samen met partners en sponsoren zet de Stichting ePortfolio Support (StePS) zich in voor het streven om het talent van iedereen die tot beroepsbevolking behoort of gaat behoren verder te ontwikkelen, optimaal in te zetten en inzetbaar te houden door te kunnen beschikken over een ondersteunend persoonlijk informatiesysteem, een eigen ePortfolio.

Voor wie wordt deze bijeenkomst georganiseerd?

Het is een informatiebijeenkomst voor iedereen die kennis willen nemen van de beste praktijkvoorbeelden en ePortfolio-initiatieven in de eigen regio gericht op behoud van vakmanschap, bevordering van inzetbaarheid, aanpassingsvermogen en mobiliteit en om knelpunten in de regionale arbeidsmarkt te voorkomen.

Deze bijeenkomst is ook van belang voor iedereen in deze regio die op de hoogte wil blijven van de bijzonder snelle ontwikkelingen in het gebruik van persoonlijke gegevens in zowel bestaande als nieuwe vormen van elektronische dienstverlening in opleiding en beroepspraktijk.

Door optimaal gebruik te maken van de door huidige en toekomstige werknemers in een ePortfolio verzamelde leer- en werkervaringen kunnen publieke en private dienstverleners iedere leerling, student, werknemer en werkzoekende veel sneller, veel efficiŽnter en veel doeltreffender voorbereiden op voortdurende veranderingen en nieuwe uitdagingen in de (eur-) regionale arbeidsmarkt en beroepspraktijk.

Aanmelding

Heeft u belangstelling dan kunt u zich via deze website inschrijven.

Aanmelding is verplicht. Er zijn geen deelnamekosten.

Stichting ePortfolio Support (StePS)
Brainport Development / Letís Connect
Gezamenlijke ePortfoliopilots uit het Vitaliteitspakket MinSZW/MinOCW gecoŲrdineerd door UWVKlik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken