MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

Dr. Leo Kannerhuis en OBA MileStones werken aan doorontwikkeling ePortfolio ASS
19-04-2012

De afgelopen periode is er door Dr. Leo Kannerhuis en OBA MileStones hard gewerkt aan de nieuwe release van het ePortfolio ASS.

Voor een overzicht van de nieuwe mogelijkheden en modules kunt u informatie aanvragen via: helpdesk@oba-milestones.eu. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om ook een tijdelijk en geheel vrijblijvend proefaccount aan te vragen, waarmee uzelf kunt grasduinen en de mogelijkheden kunt verkennen.

Dr. Leo Kannerhuis en OBA MileStones organiseren ook diverse Studiedagen 'Met Focus (op) ePortfolio' in Ede en Doorwerth. De laatste editie in Ede was een groot succes. Presentaties van deze dag kunt u opvragen en/of heeft u interesse om deel te nemen aan deze Studiedagen, dan kunt u contact opnemen met: info@oba-milestones.eu.

Bekijk ook zeker deze film:


Deze film geeft u een nog beter beeld over de mogelijkheden van het ePortfolio ASS (Digitaal Portfolio voor volwassenen met ASS).Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken