MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

OBA MileStones ePortfolio Studiedag 'Focus op ePortfolio'
12-04-2012

Dinsdag 17 april 2012 vindt de ePortfolio Studiedag 'Focus op ePortfolio' plaats te Ede. Deze studiedag is georganiseerd door Geert Klei en Bram Barkhuysen en kent een zeer interessant programma - en dito sprekers.

Er zal ingegaan worden op het nut - en de noodzaak van zogenaamde Focusportfolio's voor doelgroepen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. De Studiedag van 17 april 2012 is volgeboekt, maar OBA MileStones organiseert meer van deze studiedagen, u kunt zich aanmelden via info@oba-milestones.eu. Onderstaand treft u het programma voor dinsdag 17 april 2012 aan:

Agenda
Klik hier om de agenda te vergroten.

Voor meer aanvullende informatie verwijzen wij u tevens naar: www.milestoneseportfolio.nlKlik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken