MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

De Nationale Klantmanagement Dag op 24 april 2012
12-03-2012

Het congres staat in het teken van innovatie binnen de sociale dienstverlening. Dit als gevolg van de ' Wet Werken naar Vermogen' en de noodzaak om de arbeidsmarkt te kunnen bedienen.

Wij bieden u een scala van praktijkmensen die inzicht geven op de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied.

Zo zal wethouder Marco Florijn (gemeente Rotterdam) uit de doeken doen welke innovatie in de sociale dienstverlening nodig is. Wat de arbeidsmarkt van ons verlangt en hoe Sozawe Rotterdam hierop in speelt. Deelt Marti de Brouwer (Directeur Lips textielservices) zijn inzicht en ervaring over het inzetten van uw klanten bij werkgevers. Arjan Kampman (voormalig hoofd W. & I. en directeur Werkplein Enschede) zal aangeven hoe u uw rol en functie naar de 'klant' en de 'werkgevers' een nieuwe inhoud kunt geven. Tevens zal Hedda van Lieshout (Stichting Eigen Kracht Centrale) benoemen hoe u klanten tot zelfwerk- & en zelfredzaamheid kunt krijgen.

Verder reikt Mira Stekelenburg (klantmanager van 2011) en de vakjury de prijs van de 'klantmanager van het jaar 2012' uit aan haar opvolg(st)er. We sluiten af met een aanstekelijk cabaret van Theater Troje.

In het middag opleidings-programma staan een 11- tal workshops gepland. De inhoud van deze workshops garandeert u 2 leerzame bijeenkomsten.

Ook wordt de 'Klantmanager van 2012' verkozen. U kunt uw beste medewerker aanmelden voor de verkiezing door onze vakkundige jury.Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken