MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs Jeugdzorg is Talenteninderegio.nl opgeleverd!
03-02-2012

In opdracht van de Aloysius Stichting Onderwijs Jeugdzorg heeft OBA MileStones de 'Employability Portal' Talenteninderegio.nl opgeleverd.

Talenten in de Regio is een digitaal platform waar werkgevers en jongeren elkaar kunnen vinden. Dit platform maakt onderdeel uit van het project "Ontwikkeling in Beeld" met als doel leerlingen te laten doorstromen naar werk of een vervolgopleiding. Via een aangepaste versie van ePortfolio VIER kunnen leerlingen van de Widdonckschool onder andere de eigen Presentatie CV plaatsen op de portal. Via de module EVC/EVP kunnen leerlingen in samenspraak met een EVC verstrekker het ePortfolio laten toetsen op de benodigde bewijslast en ervaringen om in aanmerking te komen voor een EVC certificaat.

Op dit participatieplatform maken werkgevers duidelijk welke kansrijke mogelijkheden er in de regio Weert zijn voor leer-werktrajecten, stages en vacatures. De jongeren kunnen zich op aantrekkelijke wijze in de etalage zetten met een digitaal presentatie cv en/of video sollicitatie.

Bij dit project zijn betrokken: Aloysius Stichting Ondewijs Jeugdzorg, De Widdonckschool, De Risse, Kwadrant, Chaninworks/CertiNed en de werkgevers in de Regio Weert. OBA MileStones heeft de portal gerealiseerd inclusief het digitale instrumentarium.

Meer informatie via: Dhr. Jac Verstegen.Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken