MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

CDA: Werkbezoek VSO-school De Ortolaan (Roermond) door Mirjam Sterk
23-01-2012

Volwaardig burgerschap voor mensen met een beperking. Het is bekend dat het hebben van (betaald) werk het meest bijdraagt aan het gevoel van volwaardig burgerschap.

E-Portfolio is een goed beveiligd digitaal portfolio met uitgebreide mogelijkheden om competentiegericht onderwijs, arbeidsbemiddeling en reÔntegratie te ondersteunen.

Belangrijk uitgangspunt is dat het E-Portfolio eigendom is van de gebruiker van het digitaal portfolio. Vanuit dit uitgangspunt beheren leerlingen of cliŽnten eenvoudig hun eigen portfolio, verzamelen bewijslast voor hun vaardigheden en kunnen reflecteren op hun ontwikkeling waarbij ze gevoed worden door de feedback van docenten, arbeidsconsulenten of reÔntegratiecoaches. Ook kunnen leerlingen/cliŽnten zich met een aantrekkelijke showcase presenteren op de arbeidsmarkt.

E-PortfolioVIER om aan werkgevers te kunnen laten zien wat je in je mars hebt. Het betreft een digitale map waarin de jongere zijn prestaties op school, club en werkervaring kan bijhouden met (scans van) getuigschriften, diplomaís, fotoís en filmpjes, zichzelf kan presenteren.Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken