MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

Congres Effectieve Aanpak Jeugdwerkloosheid succesvol
06-10-2009

Op 1 en 2 oktober 2009 heeft SBO in samenwerking met OBA MileStones met succes het congres “Effectieve Aanpak” Jeugdwerkloosheid georganiseerd.

Op beide dagen is uitermate professioneel – en diepgaand ingegaan op de diverse problematieken rondom Jeugdwerkloosheid. Via de website van SBO kunt u de digitale syllabus aanvragen.

Tal van zeer kundige sprekers hebben een meer dan heldere uiteenzetting gegeven. Onder meer Prof. Dr. Ton Wilthagen, Drs. Dominic Schrijer, Drs. Hans de Boer, Bernard Franssen, Drs. Loek Hermans, Jeroen de Glas, Alice ter Brugge, Edwin de Kamp, Drs. Amy Jane Gielen, Drs. Theo Mensen, Ben Stoelinga, Peter Zomerdijk, Liesbeth Reitsma, John van de Nouweland, Jeroen Schaub, Geert Klei, Louis Litjens en Ivo Bakker hebben diepgaand het thema Jeugdwerkloosheid belicht; en handvaten voor oplossingsgericht denken meegegeven.

Kortom een zeer succesvol congres. De wet WIJ is nader belicht en ook zijn er innovatieve- en ketenoverschrijdende oplossingen aangedragen op het gebied van procesveranderingen en inzet van innovatieve ICT instrumenten zoals: E-portfolio en KetenCVS.

Meer informatie over SBO en OBA congressen via: http://www.sbo.nl.Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken