MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

Pittigste Project 2011
07-11-2011

Innovatieve producten, inspirerende projecten, enthousiaste ideeën, creatieve activiteiten, bewonderenswaardige successen: er gebeuren prachtige dingen in het speciaal onderwijs cluster4!
Om deze positieve ontwikkelingen meer voor het voetlicht te brengen looft de lvc4 eenmaal per twee jaar een prijs uit voor het meest bijzondere project of product… kortom voor het pittigste project!
De hoofdprijs? Eeuwige roem, in de vorm van een videopresentatie. Uit de inzendingen is door de jury een shortlist van kanshebbers samengesteld en er zijn drie projecten genomineerd. Het eerste is de po-planner, die het ontwikkelingsperspectief van kinderen in beeld brengt. Het product werd ontwikkeld door de CED-groep, de KPC-groep, het Seminarium voor orthopedagogiek en OBA Milestones voor de Aloysius Stichting. Een gesprek met programmamanager René Schreurs.Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken