MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

OBA MileStones werkt mee aan 'AutiPower' - Succesvol leven en werken met een vorm van autisme
19-09-2011

Vanaf 4 oktober 2011 is het boek 'AutiPower' te bestellen via: http://www.uitgeverijpepijn.nl/item-9244#form een ijzersterk boek van Herman Jansen en Betty Rombout. In het hoofdstuk 'Autisme werkt wl' leest u de bijdrage van OBA MileStones.

AutiPower is een leerzaam boek voor mensen met een ASS, maar vooral voor iedereen, die zich serieus wil verdiepen in de gedachten- en gevoelswereld van mensen met autisme.

Onze bijdrage betreft onder andere het ePortfolio voor volwassenen met ASS, en is vooral gericht op de talenten van mensen met een ASS en hoe zij dit goed - en effectief kunnen tonen aan werkgevers.Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken