MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

Aloysius Stichting Onderwijs Jeugdzorg geeft OBA MileStones opdracht om Employability Platform te realiseren
12-09-2011

OBA MileStones is druk doende met deze nieuwe opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs Jeugdzorg en zal in november 2011 een Online Employability Platform opleveren met daarin een Talentenbank, een EVC-EVP ePortfolio en de mogelijkheid tot het verbinden van werkgevers aan de Talenten van onder andere VSO De Ortolaan en VSO Widdonck.

Deze opdracht is een vervolg op de succesvolle implementatie van ePortfolio VIER binnen de scholen van de sector Limburg van Aloysius Stichting Onderwijs Jeugdzorg. Sinds 2005 is de sector Limburg zeer voortvarend - en met goede resultaten bezig met de toeleiding van jongeren met een beperking naar werk, het ePortfolio VIER speelt daarin een grote rol. Meer informatie via: www.eportfoliovier.nl.

Voornoemd Platform zal een sterk regionaal karakter krijgen, vandaar ook, dat Talenteninderegio.nl in eerste aanleg gelanceerd gaat worden voor de Regio Weert en de Regio Roermond in samenwerking met de diverse ketenpartners rondom deze jongeren.

De jongeren zélf hebben - en houden de regie met het eigen ePortfolio VIER en kunnen tegelijkertijd via dit Platform een EVC-EVP procedure doorlopen alsmede zichzelf in de étalage zetten.

Meer informatie via: Rene.Schreurs@aloysiusstichting.nl.Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken