MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

Werkconsult, OBA MileStones en LDC: Een Leven Lang Leren, Ontwikkelen, Reflecteren, Werken en Werkbaar blijven
02-04-2011

Een van de oudste re-integratiebedrijven van ons land: Werkconsult en OBA MileStones zijn gezamenlijk eigenaar geworden van LDC.

LDC ontwikkelt al meer dan 15 jaar instrumenten waarmee onder andere leerling - en loopbaanbegeleiders hun leerlingen en kandidaten begeleiden op het gebied van studiekeuze en loopbaanoriëntatie. LDC richt zich op het faciliteren van organisaties en instellingen op het gebied van studie, beroepskeuze en loopbaanvraagstukken.

Met het instrumentarium van LDC kunnen competenties van mensen zeer nauwkeurig én wetenschappelijk onderbouwd in beeld worden gebracht. De hieruit voortvloeiende competentieprofielen kunnen via de onderliggende LDC database gematcht worden op alle daarbij passende cursussen, opleidingen én beroepen in Nederland, inclusief meer dan 200.000 actuele vacatures.

Werkconsult en OBA MileStones willen met de overname van LDC, gevestigd in Leeuwarden, een strategische stap zetten. Enerzijds om te voorzien in de behoefte van de markt om employability vraagstukken effectief te faciliteren met instrumentarium, anderzijds om de resultaten van re-integratie- en outplacementinspanningen concreter in beeld te brengen bij opdrachtgevers.

OBA MileStones en Werkconsult bundelen de krachten om van LDC een modern - en toonaangevend ICT - en Consultancy bedrijf te maken op het gebied van onder andere loopbaanvraagstukken. Met name door koppeling van competenties Werkconsult, OBA en LDC en de onderlinge versterkende synergie zal de rol van Employability Solution Provider verder uitgebouwd worden en kan de markt vanuit verschillende invalshoeken bediend worden.

Werkconsult, LDC en OBA MileStones gaan ook samen toewerken naar een E-portfolio voor iedereen, voor een Leven Lang Leren, Ontwikkelen, Reflecteren, Werken en Werkbaar blijven.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Willem Wiggelman (directeur LDC via: willem.wiggelman@ldc.nl) en Bram Barkhuysen (directeur OBA via: bram.barkhuysen@oba-milestones.eu).Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken