MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

Ambachtsplein Nijmegen kiest voor MileStones E-Portfolio
21-01-2011

De populariteit van het ambacht neemt toe. In elk geval voor veel jongeren die veel liever ‘iets met hun handen willen doen’ dan op school zitten. Leren in de praktijk biedt een uitstekend arbeidsperspectief. Want altijd en overal zijn ambachtelijk geschoolde vaklieden nodig!

Bij Gilde 'Het Ambachtsplein' kunnen jongeren een ambacht leren van een vakbekwame en gedreven leermeester in een klein en overzichtelijk bedrijf. In de één op één relatie met de leermeester maken zij kennis met de passie van het vak en de vrijheid van zelfstandig ondernemen. Bovendien leren zij de ambachtelijke kneepjes van het vak. Werken in de praktijk aan kundigheid en verantwoordelijkheid versterkt de motivatie en biedt beter zicht op werk.

Een leerplan is voor iedere leerling gezel verschillend. Het hangt helemaal ervan af wat je al kunt en waar je je in wilt verbeteren. In grote lijnen bestaat de leerperiode uit een aanloop, een leerlingentijd en een gezellentijd. Tijdens deze periode krijgen de jongeren de beschikking over een Digitale E-portfolio omgeving van OBA MileStones, daarin kunnen ze laten zien wat ze allemaal al kunnen en wat ze allemaal leren. Het MileStones E-portfolio is een echt groeiend digitaal portfolio, dat bovendien voldoet aan de NTA 2035 / E-portfolio NL afspraak voor uitwisseling.Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken