MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

OBA organiseert extra seminars!
20-12-2010

In samenwerking met Stimulansz heeft OBA het programma 'Synergie in jongerenbeleid' ontwikkeld. Het programma bevat diverse reeksen van seminars die ingaan op specifieke thema's rondom samenwerking in jongerenbeleid. Op 18 januari zou de eerste reeks seminars met als thema 'Waar is de stem van de jongere?' worden afgesloten. Echter de belangstelling voor deze seminar bleek zo groot, dat het laatste seminar helemaal volgeboekt was en wij belangstellenden zelfs op een wachtlijst moesten gaan zetten.

Om die reden hebben wij besloten om een extra seminar 'Waar is de stem van de jongere?' in te plannen die op 2 februari aanstaande zal gaan plaatsvinden in Ede. Er is nog een beperkt aantal plaatsen voor deze seminar beschikbaar, dus ook u kunt zich nog aanmelden.

Aanmelden
Bijgaand treft u een uitnodigingsbrief en een dagprogramma aan. Als u het seminar 'Waar is de stem van de jongere?' wilt bijwonen kunt u zich via de website www.samenpresteerjemeer.nl online aanmelden.Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken