MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

Ortolaan start met schoolbrede implementatie E-portfolio VIER
16-09-2009

Deze week is De Ortolaan (Cluster IV school met vestigingen te Roermond, Baexem, Weert, Heythuysen) gestart met de schoolbrede implemenatie van E-portfolio VIER.

De invoering van E-portfolio VIER binnen de Ortolaan is integraal en alle leerlingen gaan werken met een eigen digitaal portfolio. Alle docenten en begeleiders zijn de afgelopen maanden uitgebreid getraind en opgeleid, zodat zij de leerlingen optimaal kunnen begeleiden bij het invullen en updaten van het eigen E-portfolio.

OBA MileStones werkt in opdracht van De Ortolaan overigens verder aan versie 2010 van E- portfolio VIER en ook aan de daaraan gekoppelde ELO (Elektronische Leer Omgeving) welke conform de SCORM standaarden is opgeleverd.

E-porftolio VIER wordt door de Ortolaan gezien als de ideale Brug van School naar Werk. E- portfolio VIER voldoet aan de standaard voor uitwisseling (NEN/NTA 2035).

Heeft u ook interesse in E-portfolio VIER voor uw school? Neem dan contact op met de Programma Manager van de Aloyisiusstichting de heer R. Schreurs of met OBAKlik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken