MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

OBA MileStones sponsort StePS
03-11-2010

OBA MileStones is een sponsorovereenkomst aangegaan met de onafhankelijke Stichting ePortfolio Support (StePS).

De Stichting ePortfolio Support (StePS) ziet het belang van een ePortfolio en beoogt coördinatie en versnelling aan te brengen bij de invoering van een elektronisch portfolio voor eenieder die deelneemt aan het onderwijs en de arbeidsmarkt. OBA MileStones biedt tal van digitale E-portfolio oplossingen voor onderwijs, arbeidsmarkt, (jeugd)zorg, re-integratie en ook voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Bram Barkhuysen & Geert Klei (directie OBA) onderstrepen daarom ook de doelstellingen van StePS en hebben daarom besloten over te gaan tot sponsoring van StePS.

Om te voorkomen dat het wiel steeds opnieuw wordt uitgevonden wil StePS een "clearinghouse" zijn: een plek waar initiatiefnemers alles wat bekend en bereikt is op dit terrein kunnen aantreffen. Een platform ook om met elkaar tot afstemming te komen en de opbouw en ontwikkeling van een passende ic-technische infrastructuur te stimuleren.

OBA MileStones is onder andere gespecialiseerd in E-portfolio oplossingen die de toeleiding naar werk bevorderen en versnellen. Het samenwerken met andere leveranciers, die ook E-portfolio oplossingen bieden, die aan de standaard voor uitwisseling, de NTA2035 voldoen is ook een van de doelstellingen, die OBA MileStones zich heeft gesteld. Want alleen op deze wijze kunnen we "een e-portfolio voor iedereen" bewerkstelligen. En wellicht doorgroeien naar een 'Een Landelijk Employability Platform".

Daarnaast wil StePS jaarlijks bijeenkomsten voor professionals organiseren.StePS heeft als doel om de expertise rondom ePortfolio te bundelen voor bedrijven en de ontwikkeling van het gebruik van ePortfolio te stimuleren en te bevorderen. OBA MileStones zal dan ook samen met StePS aanwezig zijn op diverse bijeenkomsten, data en tijden worden ook via de OBA portals bekend gemaakt.

Meer informatie: http://www.e-portfolioforall.nl/
Of via: http://www.milestoneseportfolio.nl/Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken