MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

Project Talent Speciaal 2009 kick off
14-09-2009

Met groot succes heeft de Kick Off plaatsgevonden van Project Talent Speciaal 2009. Waarbij De Risse Weert, Kwadrant Weert, UWV Werkbedrijf, UWV en de Aloysiusstichting binnen de kaders van de Experimentenregeling UWV werken aan ketenoverschrijdend denken en doen.

Momenteel werkt men met 40 kandidaten (leerlingen en deelnemers in WSW trajecten) onder begeleiding aan 40 goede E-portolio's, welke conform de uitwisselingsstandaard NEN/NTA 2035 ketenoverschrijdend kunnen worden uitgewisseld en waarmee de kandidaten de eigen positie op de stage- en arbeidsmarkt versterken.

Via de website kunt u dit project nauwgezet volgen.

Meer informatie via R. Schreurs Programma Manager ASOJ of via B.A. Barkhuysen Directeur OBA MileStones.Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken