MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

VSO Parcours Tilburg kiest voor MileStones E-portfolio
19-07-2010

Op 19 juli 2010 heeft de heer J. Castelein (Meerschools Directeur Parcours) formeel opdracht verstrekt aan Bram Barkhuysen directeur OBA MileStones) voor de realisatie van een Digitaal Portfolio conform de NTA2035 E-portfolio NL standaard; voor VSO Parcours Scholen Tilburg.

Parcours, locatie VSO is een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs aan leerlingen met gedrags- en sociaal emotionele problemen en maakt deel uit van uit van het regionaal expertise centrum (REC) Midden Brabant cluster 4. Parcours probeert de leerlingen perspectief te bieden en te helpen om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Daarbij is een (reguliere) vervolgopleiding en / of een (kans op) een betaalde arbeidsplaats het doel. Ook wil Parcours collega-scholen graag helpen als zij leerlingen hebben met gedrags- en sociaal emotionele problemen. VSO Parcours staat voor: Richtinggevend Onderwijs.

De verwachting is, dat OBA MileStones de maatwerk wensen aanvang september 2010 gerealiseerd zal hebben, waarna er direct gestart zal worden binnen Parcours Tilburg met de stapsgewijze implementatie van MileStones E-portfolio.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Drs. H.J. Nieuwenhuizen.Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken