MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

Amsterdamse Heldringschool kiest voor OBA MileStones
07-07-2010

Gisteren heeft de directie van de innovatieve Amsterdamse Heldringschool aan OBA MileStones de opdracht verstrekt om een E-portfolio voor Cluster 3 Leerlingen te realiseren. Dit digitale portfolio kan worden gerealiseerd door onder andere een subsidie van de Provincie Noord-Holland, maar meer nog door de vaste intenties van zowel De Heldringschool en OBA MileStones m samen extra uren te investeren in dit unieke project.

De heer Kok (directeur Heldringschool) en Bram Barkhuysen (directeur OBA MileStones) kiezen ervoor om in een zeer vitale coalitie dit project ook als een gezamenlijke investering in de toekomst van de leerlingen van het Cluster 3 onderwijs te zien en zodoende ook los van de subsidie van de Provincie Noord Holland er alles aan te doen om dit DoorStroomPortfolio tot een ijzersterk instrument voor de leerling te maken.

Vanuit de Heldringschool is de heer Rob Rook projectmanager en namens OBA MileStones zijn dat Henry Nieuwenhuizen en Ivo Bakker. De vorderingen van dit project zijn te volgen via www.noordhollandportfolio.nl en ook zal dat straks de portal worden voor de leerlingen van De Heldringschool waar ze kunnen inloggen op het eigen E-portfolio (3).

Het project Talenten in Beeld 2010 zal uiteindelijk een DoorStroomPortfolio op maat voor deze Cluster 3 leerlingen opleveren, waarmee ze zichzelf optimaal kunnen presenteren, kunnen onderscheiden en kunnen tonen wat ze wl allemaal kunnen. Uiteraard zal dit portfolio wederom voldoen aan de NTA 2035 E-portfolio NL standaard waardoor uitwisseling met andere portfolio applicaties en systemen mogelijk is.

Mocht u aanvullende informatie willen ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Ivo Bakker of met Rob RookKlik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken