MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

OBA MileStones levert E-planner voor Ontwikkelingsperspectief P.O.
29-06-2010

OBA MileStones heeft onlangs in opdracht van de Aloysius Stichting Onderwijs Jeugdzorg de E-Planner voor Ontwikkelingsperspectief (Primair Onderwijs Versie) opgeleverd.

Een beveiligde internet applicatie voor Primair Onderwijs waarbij voor eens en altijd kan worden ‘afgestapt’ van het vólgen van de leerling en daadwerkelijk kan worden overgegaan tot het plánnen van de kansen van de leerling.

Binnen dit project is intensief samengewerkt met de experts van de Aloysius Stichting Onderwijs Jeugdzorg en de CED Groep. De CED Groep heeft in deze onder andere de zeer overzichtelijke E-wijzer gerealiseerd, waarmee kort en bondig leraren, directies en besturen door de mogelijkheden van de internet applicatie geloodst worden, maar belangrijker nog, in deze E-wijzer komt ook de methodiek die ten grondslag ligt aan deze applicatie optimaal naar voren.

Een demo toegang en een E-wijzer zijn geheel vrijblijvend aan te vragen via: helpdesk@oba-milestones.eu
Met een demo toegang kunt u zelf kennis maken met het instrument.

Met de E-planner voor Ontwikkelingsperspectief werkt men aan de kansen van de individuele leerling, aan de mogelijkheden en kunnen uitstroomperspectieven gepland worden alsmede arrangementen aan een leerling gekoppeld worden, geheel passend uiteraard en conform de doelstelling: ‘Passend Onderwijs’!

Momenteel is de heer B.A. Barkhuysen (directeur OBA) in gesprek met de heer Verstegen (sector directeur ASOJ) om te komen tot de ontwikkeling van een E-planner voor Ontwikkelingsperspectief voor Voortgezet Onderwijs.
De verwachting is, dat ook voor het Voortgezet Onderwijs een E-planner gerealiseerd zal worden.

Mocht u vragen hebben over het project, dan kunt u contact opnemen met de heer R. Schreurs (Project Manager ASOJ) via: rene.schreurs@aloysiusstichting.nlKlik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken