MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

Lancering STePS bij OCW: 'Niemand de poort uit zonder een portfolio'.
31-05-2010

Op 19 mei was OBA MileStones aanwezig bij de bekendmaking van de oprichting van de Stichting ePortfolio Support (StePS). Deze stichting beoogt coördinatie en versnelling aan te brengen bij de invoering van een elektronisch portfolio voor eenieder die deelneemt aan onderwijs en arbeidsmarkt.
Een ePortfolio ondersteunt het levenlang leren en werken. Dat is in deze tijd belangrijker dan ooit te voren. De huidige economische situatie zorgt ervoor dat mensen zich steeds meer realiseren dat zijzelf de regie in handen moeten nemen. Deze ontwikkeling past helemaal bij de visie die OBA MileStones heeft op loopbaan(ontwikkeling).
In een ePortfolio kan worden bijgehouden over welke talenten, diploma's, ervaringscertificaten en werkervaring men beschikt. Een ePortfolio maakt duidelijk en vooral transparant wat mensen wèl kunnen. "De regie over je loopbaan ligt in handen van jezelf", aldus Bram Barkhuysen, directeur. "Het MileStones ePortfolio helpt je bewust te worden van je kwaliteiten en je drijfveren. Het biedt je de gelegenheid een sterk dossier op te bouwen over alles wat je gedaan en geleerd hebt en maakt netwerken praktisch en effectief."
OBA MileStones onderkent het maatschappelijk belang van het hebben van een ePortfolio. Wij leveren al onze producten volgens de ePortfolio standaard NTA 2035 ePortfolio NL, de open standaard voor de overheid. Hiermee kan hoogwaardige loopbaaninformatie worden uitgewisseld tussen individuen, publieke en private dienstverleners.Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken