MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

“Gefeliciteerd. Het pakket is helemaal volgens de afspraak e-portfolio NL” www.milestoneseportfolio.nl
03-11-2008

Met deze boodschap verblijdde Jos van der Arend, Expert Onderwijsstandaarden van Kennisnet, de werkgroep E-Portfolio VIER afgelopen vrijdag. Op 31 oktober jl. moesten namelijk alle projecten die waren geselecteerd voor de stimuleringsbijdrage 2008 hun definitieve applicatie opleveren. Kennisnet ICT zou vervolgens de validatietesten uitvoeren en beoordelen of de applicatie volledig voldeed aan de standaard voor uitwisselingsmogelijkheden, de NTA 2035: E-portfolio NL op basis van internationale IMS standaard voor ePortfolio’s.

Kennisnet had toegezegd om voor 4 november as feedback te geven over de resultaten van de testen. Wij waren dan ook zeer verheugd dat Jos van der Arend op de dag van de oplevering direct al kon melden dat E-Portfolio VIER geheel voldeed aan de eisen. Natuurlijk hadden we er basis van onze eigen testen en het succesvolle verloop van de pilot bij de Risse Groep met leerlingen van De Ortolaan en Het Kwadrant ook wel vertrouwen in, maar het is toch altijd lekker als dit wordt bevestigd door de onafhankelijke deskundigen.

De werkgroep kan nu uitzien naar een leuke, door Kennisnet georganiseerde, slotbijeenkomst voor de projecten op 20 november as en verder bouwen aan de bredere toepassing van E-Portfolio VIER binnen VSO en PraktijkonderwijsKlik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken