MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

OBA MileStones en Trimbos Instituut bouwen verder aan online tracking systeem
11-03-2009

Dr. C. van der Feltz – Cornelis (Senior researcher Psychiatry Dept.) en B.A. Barkhuysen (Commercieel Directeur van OBA MileStones BV) zijn overeengekomen, dat het online tracking systeem (MileStones Research) voor het Trimbos Instituut verder ontwikkeld gaat worden de komende tijd. Onder andere zal er een koppeling tot stand worden gebracht (conform Wet bescherming persoonsgegevens) met applicaties van Huisartsen en Ziekenhuizen.

Onderzoek naar mogelijke koppelingen is reeds gestart door Eric Wouters (Senior Software & Internet Engineer van OBA MileStones).

Conform planning zullen de nieuwe modules binnen het bestaande tracking systeem einde mei 2009 volledig geļmplementeerd en getest zijn. Meer informatie over het Trimbos Instituut vindt u hier. Uniek aan de gesloten overeenkomst is, dat OBA genoemde uitbreidingen deels subsidieert aan het Trimbos Instituut.

Meer informatie over subsidiemogelijkheden kunt u verkrijgen via het Directie Secretariaat van OBA MileStonesKlik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken