MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

E-portfolio VIER op Congres ‘Autisme Werkt’
18-03-2009

René Schreurs (Programma Manager Ortolaan) zal op 24 maart 2009 in het Beatrixtheather Jaarbeurs Utrecht een Parallelsessie verzorgen over:

“E-portfolio VIER als standaard hulpmiddel bij beroepskeuze en arbeidstoeleiding voor leerlingen met autisme”

VSO school de Ortolaan heeft in opdracht van Kennisnet een e-portfolio ontwikkeld dat afgestemd is op de wensen en eisen van leerlingen met autisme. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? en Hoe kan ik dat laten zien? Dat zijn de vragen waar het in E-portfolio VIER om draait. Aan het ontwikkelportfolio van de leerling kan ook de electronische leeromgeving worden gekoppeld. Verder kan ook managementinformatie via het systeem worden verkregen. Met deelnemers worden tenslotte ook ervaringen gedeeld die zijn opgedaan bij de implementatie van het de applicatie. Ingegaan wordt onder andere op de relatie die er is met de handelingsplanning binnen de scholen.

Het Landelijk Netwerk Autisme staat voor kennis- management op het gebied van onderwijs en autisme. Het LNA geeft voorlichting en stimuleert scholen om samen te werken ten behoeve van goed onderwijs voor kinderen met autisme in het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, het vervolgonderwijs en het (voortgezet) speciaal onderwijs.Meer informatie kunt u krijgen via: r.schreurs@asoj-sbl.nlKlik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken