MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

MileStones levert Info Helpdesk op
14-01-2010

In het kader van het project 'Samen met Anderen' heeft MileStones de Info Helpdesk opgeleverd aan Triade, Korein en ASOJ. Dit is een online helpdesk voor leidsters en medewerkers binnen de kinderopvang met daaraan gekoppeld een informatiedesk voor ouders, leerkrachten en andere belangstellenden uit het regulier en speciaal onderwijs. De projectpartners gaan gezamenlijk zorg dragen voor de verdere content invulling alsmede het formuleren van een sectie Veelgestelde vragen en Antwoorden per expertisegebied.

De Info Helpdesk zal ook beschikbaar worden gemaakt op de websites van Triade, Korein en ASOJ en de doelstelling is deze Info Helpdesk te laten 'uitgroeien' tot een kenniscentrum voor geļntegreerde kinderopvang. Meer informatie over de Info Helpdesk is beschikbaar via OBA MileStones en de heer R. Schreurs (Programma Manager ASOJ)

Op dit moment staat de Info Helpdesk live en is te bereiken via: https://www.milestoneshelpdesk.nl/Faqcat.asp?id=33Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken