MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

Eindrapportage project Talent Speciaal 2009
18-12-2009

Deze week hebben de heren Nieuwenhuizen (OBA) en Remy (ASOJ Sector Limburg) de laatste evaluaties gerealiseerd bij De Ortolaan, Het Kwadrant en De Risse. Momenteel werken we toe naar de afronding van het project Talent Speciaal 2009 in het kader van de UWV Experimenteerregeling.

Gisteren nog een overleg gehad in een Winters Eindhoven en volgende week zal de laatste hand gelegd worden aan de Eindrapportage, die aan UWV AG gezonden zal worden aanvang 2010. Het is mooi te zien, dat de leerlingen, die met E-portfolio VIER aan de slag gingen binnen Talent Speciaal 2009 een positieve ontwikkeling hebben doorgemaakt en nu zélf ook zien welke kwaliteiten ze allemaal wél hebben. Mooi is ook, dat E-portfolio VIER daarbij de leidraad is voor Een Leven Lang Leren, maar ook de transitie van school naar werk verder optimaliseert.

Meer informatie over Talent Speciaal 2009 kunt u verkrijgen bij Dhr. R. Schreurs (Programma Manager ASOJ).Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken