MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

Limburg Talentrijke Regio
18-12-2009

Onlangs werden we geattendeerd op een nieuwe website Limburg Talentrijke Regio, een prima initiatief want talenten van mensen zijn de basis voor onder andere een toekomstbestendig Limburg. Daarom zijn vele medewerkers binnen onderwijs, overheid, ondernemingen en onderzoeksinstellingen van dag tot dag bezig deze talenten tot volle wasdom te laten komen. U hoort daar misschien ook bij. Deze website heeft het doel om u kennis te laten maken met andere professionals en kennis te delen op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt. Lid worden van deze portal is eenvoudig en zeker de moeite waard.

U kunt zelf evenementen aanmelden en ook nieuwe projecten. Voor OBA is deze website interessant, omdat er ook een stuk e-portfolio ontwikkeling behandeld wordt en in samenwerking met ASOJ Sector Limburg is OBA daarmee al jaren bezig. Met name voor praktijk - en Cluster IV onderwijs, daarnaast bereiken ons de laatste maanden veel verzoeken vanuit andere opleidingsinstituten en WSW-organsiaties voor E-portfolio applicaties op maat.

De E-portfolio modules van OBA voldoen aan de standaard voor uitwisseling, de NTA2035 en daarmee willen we toewerken naar koppeling en uitwisseling met andere e-portfolio applicaties. Een van de grootste uitdagingen voor 2010 is het uitwisselen van e-portfolio's met het portfolio deel van UWV Werkbedrijf, aldaar werkt men namelijk ook toe naar de standaard voor uitwisseling.

Wij nodigen iedereen dan ook uit om de proef op de som te nemen en een test te doen naar de uitwisselbaarheid tussen de e-portfolio modules van OBA en andere e-portfolio applicatie. Daartoe kunt u een afspraak maken met Drs. H.J. Nieuwenhuizen.

Talenten ontdekken en ontwikkelen kan onder andere met een goed e-portfolio, een e-portfolio voor iedereen! OBA gaat in 2010 ook daar verder aan werken. Ontwikkelingen zijn te volgen via onze websites.

Wij wensen iedereen een heel mooi Kerstfeest toe en álle gezondheid, álle voorspoed, álle succes en álle geluk op álle gebied voor nu en voor 2010.

Bram A. Barkhuysen
DirecteurKlik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken