MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

OBA medewerker Mark de Groot officieel in de functie Wajong Ambassadeur benoemd
01-07-2009

Onze Projectmanager Mark de Groot is gisteren officeel in de functie Wajong Ambassadeur benoemd. Op 30 juni zijn de vier Wajong Ambassadeurs officieel in hun functie benoemd. Bij de installatie door CNV-voorzitter Renť Paas was ook werkgeversvoorzitter (VNO-NCW) Bernard Wientjes aanwezig.

De ambassadeurs gaan tot 31 december 2009 langs bij tenminste honderd werkgevers om hen te informeren over de mogelijkheden van Wajongers op hun werkvloer. Het is belangrijk dat `de Wajonger' via de inzet van deze ambassadeurs een gezicht krijgt.

Iedereen kan de ambassadeurs volgen, want zij gaan hun belevenissen vastleggen in Blogs en ze gaan Twitteren. Vanaf 1 juli is het mogelijk regelmatig kennis te nemen van hun activiteiten via de Speciale site van CNV.
Via deze site zijn links gelegd naar de Blogs en Twitters van de Wajong Ambassadeurs. De monitor Bevordering Arbeidsparticipatie van de CG-Raad gaat de Wajong Ambassadeurs volgen.

Mark de Groot is sinds november 2008 in dienst bij OBA MileStones als Projectmanager CliŽntorganisaties. Naast zijn werk voor onze bedrijven is Mark tot voor kort ook actief geweest als voorzitter van de Belangenvereniging van Kleine Mensen. Onze bedrijven werken graag mee aan de doelstelling van de Wajong Ambassadeurs: "100 duurzame banen voor 100 Wajongeren".

Ook via Twitter kunt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden en resultaten van Wajong Ambassadeur Mark de Groot. Omdat wij als werkgever van Mark uiteraard zeer trots zijn, dat een van onze mensen als Wajong Ambassadeur is benoemd, zullen wij regelmatig ook op onze websites en portals nieuwsberichten aangaande de Wajong Ambassadeurs publiceren.

Wij wensen Mark heel veel succes en hebben er alle vertrouwen in, dat mede dankzij zijn inzet, expertise en ervaringen deze actie een groot succes wordt.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Bram Barkhuysen en Geert KleiKlik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken