MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

Project Samen met Anderen (Korein, CED Groep, Aloyisiusstichting, Triade)
27-11-2009

OBA MileStones heeft onlangs het eerste concept Functioneel Ontwerp opgeleverd aan de stuurgroep van het project "Samen met Anderen".

Gisteren vond te Kasteel Baexem het projectoverleg plaats en de CED Groep heeft aldaar onder andere de prototypes voor de (doorlopende) leerlijnen voor de Buitenschoolse Opvang getoond.

Triade heeft inmiddels het Behoefte Onderzoek conform projectplan opgeleverd en Korein Eindhoven heeft samen met Orhan Teke (Senior Engineer OBA) het koppelingsonderzoek tussen KidsVision en het nog te ontwikkelen Kind Volg Systeem gerealiseerd.

De komende tijd vinden besprekingen plaats tussen de Sectordirectie Limburg van de Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg en Bram Barkhuysen (directeur OBA) om te komen tot vaste afspraken voor de komende jaren, opdat de gekozen route de komende jaren geborgd kan blijven.

Meer informatie over het project: www.milestoneskinderopvang.nlKlik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken