MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Archief

Project Talent Speciaal 2009 nadert de eindfase
26-11-2009

De Risse, Het Kwadrant, De Ortolaan en OBA werken momenteel aan het realiseren van 40 E-portfolio's met 40 leerlingen en deelnemers. Daarmee nadert het project "Talent Speciaal 2009" de eindfase.

Gedurende het project is gebleken, dat de leerlingen en de deelnemers veel coaching en begeleiding nodig hebben, teneinde het reflecteren van zichzelf op een constructieve wijze te kunnen presenteren in het eigen E-portfolio VIER (www.eportfoliovier.nl). De docenten en trajectbegeleiders zijn op een intensieve- en empathische wijze aan het coachen en hun betrokkenheid is zeer groot.

Stap voor stap blijkt, dat de doelstelling van het project: "het empoweren van jongeren met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt" met E-portfolio VIER als instrument gefaseerd behaald gaat worden. De implementatie van E-portfolio VIER is prima verlopen. Bij de Ortolaan werken zelfs 260 leerlingen met E-portfolio VIER en is het integraal onderdeel van het onderwijsaanbod.

Eind december 2009 zullen René Schreurs (Programma Manager ASOJ) en Bram Barkhuysen (directeur OBA) de resultaten overdragen aan UWV AG conform projectplan.

Tevens hebben zij samen met Henry Nieuwenhuizen (A&O Psycholoog/Senior Consultant OBA) vandaag de nieuwe projectaanvraag "Talent Speciaal 2010" afgerond. Deze zal conform de regeling vóór 30 november 2009 ingediend zijn bij UWV AG.

Meer informatie over het project: www.milestoneseportfolio.nlKlik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken