MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Nieuwsberichten OBA

Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!
11-09-2013

Op 23 september 2013 starten de nieuwe cursussen Loon Waarde bepalen weer.

Het bepalen / berekenen van loonwaarde wordt steeds belangrijker. De Loonwaarde Advies Tool (LAT) is een makkelijk toepasbaar instrument voor loonwaardemeting, geeft snel en relatief goedkoop inzicht in de loonwaarde van een (potentiŽle) werknemer en belicht bovendien zijn of haar competenties en ontwikkelmogelijkheden.

Voor wie?
De LAT is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het plaatsen, begeleiden en ondersteunen van uitkeringsgerechtigden bij werkgevers via loondispensatie of loonkostensubsidie, zoals jobcoaches, werkcoaches, klantmanagers, trajectbegeleiders, re-integratieconsulenten, participatiecoaches, arbeidsdeskundigen, loopbaanbegeleiders, P&O professionals, medewerkers van mobiliteitsbureaus, praktijk-docenten, zzp-ers die werken in opdracht van gemeenten, et cetera.

Training
In de 1-daagse training krijgen de gebruikers een praktische instructie in het gebruik van de tool. Het begrip loondispensatie wordt helder in beeld gebracht, evenals de opzet en inhoud van de methodiek. In de middag gaan de deelnemers concreet aan de slag en brengen zij aan de hand van een casus hun eerste loonwaarde-advies uit. Cursisten ontvangen tijdens de training een syllabus met achtergrondinformatie. De training wordt afgesloten met een certificaat en iedere deelnemer krijgt een inlogcode voor 5 loonwaarde-onderzoeken, waarmee zij direct aan de slag kunnen.

U kunt zich nu opgeven via: ELAN KennisKlik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken