MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Nieuwsberichten OBA

OBA MileStones realiseert release PO Planner in opdracht van De Aloysius Stichting Onderwijs jeugdzorg
06-02-2013

In opdracht van de Aloysius Stichting Onderwijs Jeugdzorg hebben we onlangs de nieuwe release van de ePlanner voor Ontwikkelingsperspectief opgeleverd.

In augustus 2014 treedt de nieuwe wet op het speciaal onderwijs in werking. Scholen zijn dan verplicht om het ontwikkelingsperspectief van kinderen vast te stellen. Ook moet worden aangegeven of kinderen zich ook gedurende hun schoolloopbaan naar dit perspectief ontwikkelen. De PO- planner laat zien of de leerling de gewenste uitstroombestemming wel zal behalen of dat deze extra steun nodig heeft.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht bij de heer René Schreurs.Klik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken