MileStones E-Portfolio
 Digitaal portfolio voor scholing en loopbaan
 

Nieuwsberichten OBA

Gratis digitaal portfolio
25-10-2012

Maak een jaar lang gratis gebruik van het Digitaal Portfolio ASS. Dit online CV ondersteunt mensen met ASS bij het zichtbaar maken van hun kennis, kunde en ook vooral competentieontwikkeling.
Het Digitaal Portfolio helpt ook bij het goed presenteren van jezelf bij stages, sollicitaties en functioneringstrajecten.

Wij hopen met deze actie het Digitaal Portfolio breed onder de aandacht te krijgen van mensen met ASS en vragen u als professional om de informatie verder te verspreiden onder uw cliŽnten.

Digitaal Portfolio is een gezamenlijk product van Dr. Leo Kannerhuis, centrum voor autisme en OBA Milestones, specialist in uitwisseling van persoonsgegevens via internet.

Zie voor actievoorwaarden en aanmelden: http://www.toekomstportfolio.nlKlik hier om terug te gaan naar het nieuws overzicht.
 
A A A
Bekijk demo   Bekijk demo
Bekijk demo   Bekijk demo
Actueel

13-12-2013 In opdracht van Aloysius Stichting Onderwijs & Jeugdzorg is de nieuwe release van de PO Planner voor Ontwikkelingsperspectief gerealiseerd
Kijk ook op http://www.poplanner.nl/demo Voor wie is de PO- planner bedoeld? Ouders en school stellen met de planner gezamenlijk het ontwikkelingsperspectief op. Leerkrachten en directie stelle... lees meer >

17-10-2013 VSO De Heldring en OBA MileStones presenteren ePortfolio 3 tijdens Het Congres op 29 november 2013
11-09-2013 Nieuwe cursussen Loon Waarde Bepalen starten weer!

Partners

- Aloysiusstichting
- De Risse Groep
- Dr. Leo Kannerhuis
- Kennisnet
- Kwadrant
- STePS
- UWV
- UWV Werkbedrijf
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!
milestones statistieken